BSO & Peuterspeelzaal

Al sinds augustus 2011 vormt Spring Kinderopvang een fijnesamenwerking met Basisschool De Rank. Door deze samenwerking zorgen wij samen voor een vertrouwde en leerzame omgeving voor uw kind. De opvang zit binnen de school. Uw kind kan zo doorlopen! Spring locatie De Rank biedt twee vormen van opvang aan:Peuterspeelzaal Kruimeltje
In de ochtenden van 08:30 – 12:30 staan de medewerkers van peuterspeelzaal Kruimeltje klaar om uw peuter van 2 – 4 jaar op te vangen. Onze medewerkers hebben echt passie voor hun vak! Zij zijn deskundig, hebben veel ervaring en helpen u graag. Bij peuterspeelzaal Kruimeltje worden verschillende activiteiten spelenderwijs aangeboden, gericht op de stimulering van de ontwikkeling van uw peuter. Kinderen kunnen bij peuterspeelzaal Kruimeltje binnen veilige kaders op ontdekkingstocht.
Samen met de leerkrachten van groep 1-2 worden verschillende activiteiten georganiseerd. Uw kind kan op deze manier kennis maken met de leerkrachten, de omgeving en de andere kinderen van de basisschool. Dit maakt de volgende stap een stuk makkelijker!


BSO De Rank
Voordat de school begint of na de uren op school verwelkomen wij uw kind graag bij BSO De Rank. De VSO is geopend van 07:30 – 08:30 en de BSO van 14:30 – 18:30. Uw kind kan bij BSO De Rank spelen met andere kinderen, huiswerk maken, iets voor zichzelf doen of even op de bank ploffen met een boek. Onze medewerkers bij de BSO zijn er voor uw kind en bieden het hele jaar door leuke, actieve en leerzame activiteiten aan voor alle leeftijden. Iedereen is welkom bij BSO De Rank!

 


Contact
Ben je benieuwd of heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. Vraag een vrijblijvende rondleiding aan op www.spring-kinderopvang.nl. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice. Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Cookie instellingen